TiP Extreme Travel Agency

IZJAVA O PRIVATNOSTI

Ovom izjavom se obvezujemo da ćemo zaštititi privatnost korisnika i sigurnost osobnih podataka koje nam pružaju putem web stranice.

Ova obavijest opisuje vrstu informacija koje možemo prikupiti od vas kada posjetite našu web stranicu i objašnjava kako upotrebljavamo te podatke i korake koje poduzimamo da bismo ih zaštitili. Obavijest također opisuje izbor koji imate u vezi s prikupljanjem i korištenjem vaših podataka prilikom posjete našoj web stranici.

Ukoliko imate pitanja slobodno nas kontaktirajte putem e-maila info@tipextreme.hr

Našu web stranicu možete posjetiti bez otkrivanja osobnih podataka o sebi. Ne prikupljamo osobne podatke o vama kada posjetite ovu web stranicu, osim ako dobrovoljno ne pošaljete podatke pomoću kontakt obrasca za određenu svrhu i time date vašu privolu na prikupljanje i korištenje vaših osobnih podataka u navedene svrhe. Privolu za obradu osobnih podataka mogu dati osobe s navršenih 16 godina ili više, dok za osobe mlađe od 16 privolu može dati roditelj ili skrbnik.

Podaci koje potražujemo od Vas prilikom vršenja rezervacije su Vaše ime, broj telefona i e-mail adresa.

Pomoću prikupljenih podataka o tipu izleta koji želite rezervirati i terminu u kojem želite putovati vršimo rezervaciju i naplatu izvršene usluge.

Prikupljene podatke čuvamo 5 godina. Podaci se čuvaju nekriptirani ali zaštićeni od neovlaštenog korištenja. Koristimo Malwarebytes Anti Malware i McAfee Security Scan Plus od neovlaštenog pristupa sustavu te na taj način štitimo Vaše osobne podatke.

Podatke koristite djelatnici agencije Tip-extreme samo za gore naveden svrhe. Prikupljene podatke nećemo ni na koji način učiniti dostupnima neovlaštenim trećim osobama, osim u zakonom propisanu svrhu. Sve informacije o korisnicima su strogo povjerljive.

Naš korisnik u svakom trenutku ima sljedeća prava:

- pravo na pristup podacima i uvid u podatke

- pravo na informiranost o obradi osobnih podataka

- pravo na prenosivost podataka

- pravo na povlačenje privole

- pravo na podnošenje prigovora

- pravo na ispravak i promjenu osobnih podataka u slučaju ako su podaci nepotpuni ili netočni

- pravo na brisanje u slučajevima kao što su prestanak svrhe obrade, povlačenje privole ili u slučaju podnošenja prigovora

Za sva prava, promjene ili pitanja možete nas kontaktirati na: info@tipextreme.hr .

Vaša pitanja ili komentari biti će obrađeni u najkraćem mogućem vremenu.

KONTAKT

Za dodatne informacije o izletima, posebne uvjete i preferencije kontaktirajte nas putem:

Tel.: 00385 (0)98 910 55 28 ili info@tipextreme.hr

Za upite i rezervacije izleta ispunite priloženi formular