Naslovnica

Dobrodošli na web stranicu turističke agencije Tip-extreme – Obrt turistička agencija, prijevoz, poljoprivreda, trgovina i usluge (u daljnjem tekstu Tip-extreme).

Tip-extreme Vam omogućuje korištenje usluga i sadržaja web stranice, https://tipextreme.hr koji su uređeni ovim Uvjetima korištenja web stranice.

Korištenjem bilo koje usluge ili informacije sa web stranice, https://tipextreme.hr prihvaćate u potpunosti navedena pravila i uvjete korištenja.

Ukoliko niste suglasni s našim uvjetima korištenja web stranice, nemojte ju koristiti.

SADRŽAJ WEB STRANICE I AUTORSKA PRAVA

Svi sadržaji i formati na web stranici https://tipextreme.hr  su u vlasništvu turističke agencije Tip-extreme – Obrt turistička agencija, prijevoz, poljoprivreda, trgovina i usluge Tip-extreme.

Svi sadržaji i formati preuzeti iz drugih izvora u svrhu promocije turističke ponude i informiranja bit će jasno označeni. Sadržaj se smije koristiti isključivo uz pisanu privolu turističke agencije Tip-extreme (potpisana izjava, e-mail i sl.).

Neovlašteno korištenje sadržaja, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

TOČNOST I ISTINITOST INFORMACIJA

Tip-extreme se obvezuje poduzeti sve mjere s ciljem kvalitetnog i točnog informiranja korisnika web stranice. Sve informacije, podatke i fotografije vezane uz turističke usluge, Tip-extreme je prikupila sama ili izravno od pružatelja usluga.

Tip-extreme ne preuzima odgovornost za pogreške, propuste i kašnjenja u ažuriranju tog ili bilo kojeg drugog dijela web-a. Za potvrdu točnosti informacija i ponudu molim Vas da nas kontaktirate putem e-mail adrese info@tipextreme.hr

LINKOVI NA VANJSKE STRANICE

https://tipextreme.hr  može sadržavati poveznice na druge Internet stranice (npr. Facebook, Instagram, HTZ, TZSDŽ, članci i sl.). Sukladno tome upozoravamo i molimo korisnike da uzmu u obzir kako Tip-extreme  ne može biti odgovorna za poštivanje privatnosti kao ni za sadržaj  na takvim web stranicama koje nisu pod kontrolom Tip-extreme. Stoga korisnike potičemo na pažljivo čitanje Izjave o privatnosti svake Internet stranice kojoj pristupaju i provjere točnosti i istinitosti objavljenih informacijama na takvim stranicama na način da kontaktiraju vlasnika stranice.

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA.

Tip-extreme poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja web stranice https://tipextreme.hr. Više informacija pogledajte na linku https://www.tipextreme.hr/?u=zastita-osobnih-podataka/hr/st/6185

 

PROMJENE UVJETA KORIŠTENJA I SADRŽAJA WEB STRANICE

Tip-extreme zadržava pravo promjene Uvjeta korištenja web stranice, a sve izmjene biti će objavljene na ovom linku.

Tip-extreme zadržava pravo izmjene ili brisanja sadržaja na web stranici, bez prethodne najave.

Tip-extreme nije odgovarna za bilo kakvu štetu nastalu tim putem.

Za sve nejasnoće ili dodatne informacije možete nas kontaktirati putem e-mail adrese info@tipextreme.hr

TiP Extreme

Mišljenje gostiju!

NEWSLETTER

Newsletter
Ne propustite
Primajte najnovije obavijesti o našim ekskluzivnim ponudama, popustima i još mnogo toga.